Blauw-Zwart vanmiddag aangekomen in Parijs

De Brugse delegatie is vanmiddag aangekomen in Parijs. Blauw-Zwart traint er vanavond in het Parc des Princes, waar het morgenavond op zoek gaat naar eerherstel tegen Paris Saint-Germain na de 0-5 nederlaag twee weken geleden.

Text: 

De spelers en technische staf stegen om 12.15 uur op vanuit de luchthaven van Oostende en landden een uur later in de Franse hoofdstad. Simon Deli en Emmanuel Dennis, die allebei sukkelden met een lichte blessure, werden fit verklaard en stapten mee op het vliegtuig. De U19 – die het morgenmiddag in de Youth League opnemen tegen hun leeftijdsgenoten van PSG – reisden deze keer niet mee. Zij legden het traject naar Parijs af per bus. Ook het Brugse bestuur, medewerkers en de pers reisden apart naar Frankrijk.

Balanta en Ricca bij het vertrek in Oostende
Balanta en Ricca bij het vertrek in Oostende

Voor Club is het de eerste keer dat het aantreedt in het Parc des Princes. De laatste match op Franse bodem dateert nog maar van een jaar geleden. Blauw-Zwart pakte toen een knappe 0-4 zege op het veld van AS Monaco. Het team van coach Thomas Tuchel is echter van een ander kaliber dan het Monaco van vorig jaar. PSG prijkt aan de leiding in Groep A met 9 op 9 en incasseerde nog geen enkel tegendoelpunt in de Champions League. Club Brugge gaat in elk geval op zoek naar eerherstel na de 0-5 thuisnederlaag twee weken geleden.

 

Blauw-Zwart traint vanavond om 19.00 uur in het Parc des Princes. Morgenavond wordt het er gesteund door ongeveer 2.000 meegereisde fans.

Related articles