donderdag 18 januari 2018 20:15

Bob Madou wordt senior marketing partner bij Club Brugge

Bob Madou versterkt vanaf 1 februari het management team van Club Brugge als Senior Marketing Partner. Zijn opdracht zal er in bestaan om samen met de bestaande teams het merk Club Brugge verder te ontwikkelen als love brand voor onze fans en als creatieve partner voor onze sponsors. Bob combineert zijn opdracht met zijn huidige rol als merkstrateeg voor de VRT merkenportfolio.

Bob Madou: “Het is een voorrecht om als Bruggeling en Club Brugge fan in hart en nieren mijn professionele steentje te mogen bijdragen aan deze club. Ik heb het bedrijf Club Brugge leren kennen als een erg stabiele topclub die met een weldoordachte organisatie sportieve en economische resultaten boekt en zo ontzettend veel Belgen beroert. Ik kijk er naar uit om mijn visie op merken in deze snel veranderende tijden te realiseren samen met de straffe mensen die vandaag op Club werken.”

 

Vincent Mannaert: “Ik ken Bob al lang en een samenwerking met Club Brugge was nooit ver weg. Zijn ervaring als manager in topsport omgevingen in binnen - en buitenland in combinatie met zijn expertise als merkstrateeg voor sport - en media merken maken hem tot een uniek profiel dat Club Brugge nog niet in de rangen had. Zijn Blauw-Zwarte hart maakt het plaatje compleet en we kijken er erg naar uit om er samen in te vliegen”. 

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in