Visual menu

donderdag 30 september 2021 13:45

Boek nu uw seizoenstafel in The Pub

Apero, amuses, voorgerecht aan tafel en een uitgebreid buffet… Boek uw seizoenstafel in The Pub en geniet voor iedere thuismatch van een heerlijke en uitgebreide maaltijd, voor de rest van het seizoen. Reserveer snel uw tafel, ontvang een gratis fles champagne Lanson bij uw eerste thuismatch en maak kans op een exclusief gesigneerd homeshirt! Deze actie geldt nog tot en met zondag 10 oktober.

Heeft u seats in de Westtribune en wilt u voor de rest van het seizoen voor iedere thuismatch dineren in een informele en ongedwongen sfeer? Dan is een seizoenstafel in The Pub de perfecte keuze voor u en uw gasten. Schuif uw voeten onder uw persoonlijke tafel en geniet van uitgebreide apero, heerlijke amuses, smakelijk voorgerecht en eindeloos buffet.

Nog wat energie over na de match? Ideaal, want na affluiten wordt The Pub omgebouwd tot een bruisend café waar u met uw relaties kunt nakaarten over de wedstrijd. Dé ideale formule dus voor zij die houden van een fantastische voetbalavond in een gezellige en informele sfeer.

Boek uw tafel in The Pub, ontvang een gratis fles champagne bij uw eerste thuismatch en maak kans op een exclusief gesigneerd homeshirt. Interesse? Contacteer ons via het onderstaande formulier en wij bezorgen u graag een voorstel op maat. Deze actie geldt nog tot en met zondag 10 oktober.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in