dinsdag 2 augustus 2022 11:45

Bouw mee aan de toekomst van Foundation!

Club Brugge Foundation viert in 2022 zijn 15-jarig bestaan. Sinds 2007 zet Club zich met de slagzin 'No Heart/No Glory' in om verschillende sociaal-maatschappelijke activiteiten te organiseren ten goede van de samenleving. Om blijvend doeltreffend in te spelen op de maatschappelijke noden in de samenleving heeft Club Brugge Foundation de ambitie gesteld om een nieuw beleidsplan voor de toekomst te bepalen.

Om dit nieuw beleidsplan op te stellen rekenen we op jouw hulp! We willen alle verschillende stakeholders betrekken bij de opmaak van dit nieuwe beleidsplan en weten wat zij belangrijk vinden. Vul voor 15 augustus onderstaande bevraging vanuit uw persoonlijk standpunt in en help ons vanuit een breed draagvlak de juiste keuzes te maken voor de toekomst. Alle ontvangen resulaten en feedback zullen de basis vormen voor ons nieuwe beleidsplan.

Bovendien maak je kans op één van de unieke gesigneerde matchwornshirts van Club Brugge. Uit alle ontvangen antwoorden worden 10 gelukkige winnaars geloot. Deze winnaars worden na 15 augustus persoonlijk gecontacteerd.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in