Visual menu

zaterdag 17 juli 2021 23:30

Brandon Mechele: “De supporters waren ongelooflijk”

Door de afwezigheid van Vormer en Vanaken mocht Brandon Mechele de aanvoerdersband aantrekken. De verdediger hield samen met de hele Brugse defensie het slot op de deur waardoor Genk maar weinig kansen kreeg. Club nam in de tweede helft definitief afstand van de Limburgers en won voor de zestiende maal de Supercup.

“Eerste officiële match en meteen weer een prijs bij”, vertelde Brandon Mechele breed glimlachend na de wedstrijd. “De supporters waren ook ongelooflijk. Dat is precies iets heel nieuws. Die gaven ons zoveel energie. Nu hebben we echt gevoeld dat we ze gemist hebben vorig jaar. Ondanks de goede resultaten vorig seizoen, hebben we ze echt wel gemist. Het was genieten. We proberen energie in die wedstrijd te steken, intensiteit en dan staat het publiek achter ons. Terwijl het nog niets eens volzat vanavond. Ze pushen ons dan nog meer en dan zijn we tot nog meer in staat. Dat is fantastisch. Een prijs is een prijs alvast, dat staat mooi op ons palmares. Het is mooi meegenomen.”

Brandon Mechele
Brandon Mechele

De verdediger wou ook nog iets kwijt over het andere systeem waarin Club nu speelt. “Nu spelen we inderdaad met een vierkant op het middenveld. Dat is een beetje aanpassen, maar we trainen genoeg op verschillende formaties en zo kweken we automatismen. Er is voldoende kwaliteit in onze kern, dus iedereen weet perfect wat hij moet doen. Dat komt dus zeker wel goed." (KN/TM)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in