Brandon Mechele : “Geen twijfels voor komende matchen”

De Clubverdediging speelde, ondanks de 2-1 nederlaag, verre van een zwakke wedstrijd. Toch was de ontgoocheling achteraf groot, zo ook bij Brandon Mechele. De verdediger vond dat Blauw-Zwart altijd had moeten winnen.

Text: 

“Uiteraard was het de bedoeling om ook hier op Leuven de drie punten mee te pakken”, aldus de Brugse centrale verdediger. “Maar het zat nu eenmaal niet mee. We hebben alleszins voldoende kansen gehad om dit te bewerkstelligen, maar dat is jammer genoeg niet gelukt. Neem nu bijvoorbeeld de kansen die Noa (Lang, nvdr) krijgt. Met een beetje geluk scoort hij hier vanavond drie keer, maar twee keer was het net niet en bleef de 1-1 op het scorebord. Noa is alleszins een technische speler met snelle voetjes die voor diepgang zorgt voor ons, waardoor we dus nog een ander type van aanvaller erbij hebben. Dat geeft onze coach nog wat meer rotatiemogelijkheden.”

Brandon Mechele
Brandon Mechele

Over de beide penaltygevallen was de verdediger heel duidelijk. “Ik denk dat ze allebei heel licht waren. Het gebeurt zo snel dat de ref in een fractie van een seconde moet beslissen. Was er contact, was er geen contact? In de zestien meter is er bijna altijd contact, maar desondanks is het jammer dat er toch gefloten wordt. Nu zijn we met z’n allen heel gefrustreerd natuurlijk omwille van die 2-1 nederlaag, maar dat zal ons zeker niet doen twijfelen aan onze komende opdrachten.” (FDC)

Related articles