Brandon Mechele: “Het kan niet iedere week top zijn”

Brandon Mechele zorgde samen met de rest van de ploeg voor de achtste overwinning van het seizoen voor de ongeslagen leider. Club Brugge kan zo met vertrouwen de thuismatch tegen Paris Saint-Germain aanvatten.

Text: 

“We zijn natuurlijk blij met de drie punten met wat toch altijd een moeilijke match is. Daardoor zetten we toch druk op onze tegenstanders en kunnen we misschien de kloof verder uitdiepen. We kwamen tijdens de eerste helft moeilijk in ons spel. Het tempo was te laag waardoor we maar weinig kansen konden creëren. Je weet als je hier komt spelen dat er je een moeilijke match te wachten staat en dat is vandaag ook gebleken. Maar als je dan uiteindelijk wint met 0-1, dan is dat meer dan voldoende. Het kan natuurlijk niet iedere week top zijn maar als je die moeilijke matchen ook winnend kan afsluiten, dan zit het heel goed. We gaan deze match de komende dagen verder analyseren en zien welke punten we kunnen verbeteren. In de tweede helft vergaten we de wedstrijd dood te doen, want we hadden nochtans kansen genoeg alleen voor de doelman. Maar we mogen tevreden zijn met onze tweede helft. De drie punten blijven het belangrijkste.”

Brandon Mechele
Brandon Mechele

De verdediger kwam ook nog eens terug op zijn eerste cap bij de Rode Duivels en blikte vooruit op de nakende confrontatie met Paris Saint-Germain. “Een cap is een cap hé, al is dat maar één seconde of één minuut. Ik ben er heel blij mee, want ik ben eindelijk Rode Duivel. Intussen ben ik naar mijn beste vorm aan het toegroeien. Ik ben een diesel, hé. Ik heb wedstrijden nodig om op topniveau te geraken. Het was zeker niet gemakkelijk in het begin van dit seizoen met die blessures. Aanstaande dinsdag hebben we niets te verliezen. We gaan die match aanvatten zoals tegen Real Madrid en zullen dan wel zien wat het wordt.” (MDK)

Related articles