vrijdag 22 november 2019 23:30

Brandon Mechele: “Van een makkelijke zege gesproken”

De Clubverdediging werd tegen Oostende weinig in de problemen gebracht, vandaar de nieuwe clean sheet tegen een zwak Oostende. Brandon Mechele had als centrale verdediger dan ook een zeer rustige avond.

“Van een makkelijke zege gesproken”, opende Brandon Mechele zijn perspraatje. “De drie punten zijn binnen en dat is eigenlijk het enige wat we van deze wedstrijd moeten onthouden. We hebben onze job gedaan, en dan al zeker in de eerste helft denk ik dan omdat we dan toch tal van kansen konden creëren. Het duurde veel te lang eer we één van onze kansen konden verzilveren, maar desondanks kan je zeker van geen topprestatie spreken.”

“In de tweede helft scoorden we dan al heel vlug dat tweede en geruststellende doelpunt, maar voor de rest was het niet veel soeps. Oostende hield de ruimtes heel klein en ze zakten ook helemaal naar achter, waardoor het voor ons heel moeilijk was om door hun dubbele verdedigingsgordel te geraken. Ook de Oostendse doelman Dutoit deed enkele puike reddingen, zodat het maar 2-0 bleef. Het doet wel deugd dat we na onze verliesbeurten in Parijs en in Antwerpen weer met een overwinning kunnen uitpakken waardoor de druk weer bij onze naaste achtervolgers komt te liggen.” (FDC)

Brandon Mechele: “Van een makkelijke zege gesproken”
Brandon Mechele: “Van een makkelijke zege gesproken”

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in