woensdag 2 maart 2022 23:30

Brandon Mechele: “We moeten constanter worden in onze prestaties”

Brandon Mechele zag een dominant Club, maar Gent toonde zich het efficiëntst. Blauw-Zwart verloor met 0-3 en is daardoor uitgeschakeld in de Beker van België.

“We begonnen aan de wedstrijd met een 1-0 voorsprong, maar na twee minuten was die weg. En dan was het helemaal herbeginnen. De eerste helft waren we dominant en hadden we de bal. We hadden veel stilstaande fases en corners waar we te weinig mee deden. Bij hun tweede kans scoorden ze opnieuw. We waren wat van slag, maar toch bleven we ons spel spelen. We vonden de ruimtes en probeerden gevaarlijk te zijn. Na de rode kaart werd het echter moeilijk. Zij zakten meer in en speelden op de counter. Meteen na die kaart werd het 0-3 en dan was het boeken toe. De verwachtingen waren hoog, maar we hebben ze niet ingelost. We moeten constanter worden in onze prestaties.”

Brandon Mechele
Brandon Mechele

Club kwam in de tweede helft met tien man te staan. “Tissoudali hing aan Odoi en hij probeerde zich los te trekken. Jammer dat hij juist zijn arm losliet en zijn gezicht raakte. Dat is niet bewust, je wil hem nooit slaan. Denis heeft ook ervaring genoeg. Jammer van de timing, want daardoor werd het moeilijk. Maar we blijven geloven in onszelf en in het spel dat we willen spelen. Alleen moeten we iets realistischer zijn. Nu overheerst de teleurstelling. We hadden het gevoel dat er meer inzat, zeker tot die rode kaart. We waren de betere ploeg en dominant, maar helaas.”

Lang kan Club niet stilstaan bij deze bekeruitschakeling, zaterdag staat al de verplaatsing naar Seraing op het programma. “De achterstand is zeven punten. Er is werk aan de winkel voor ons. Het is wel goed dat die match snel komt. We hebben nu twee dagen om die match te analyseren en er onze lessen uit te trekken. Focus nu op zaterdag, kampioen worden was sowieso al de doelstelling van het begin van het seizoen.” (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in