woensdag 25 augustus 2021 17:00

Brandon Mechele over z’n droomloting: “Onze fans op Anfield? Dat zou wat geven!”

De gekende Champions League-balletjes worden donderdagavond opnieuw door de bokalen geschud in Istanbul. Naast Noa Lang, die voor Manchester City, PSG & Ajax gaat, gaf ook Brandon Mechele z’n droomloting door.

“Uit de eerste pot zou ik graag het Spaanse Villarreal zien komen. Waarom? Ik denk dat dit een haalbare kaart is voor ons om punten te pakken, al zouden we hen zeker niet mogen onderschatten. Ze zitten niet voor niets in pot 1 als Europa League-winnaar. Met Arnaut Danjuma, die de overstap van Bournemouth naar Villarreal maakte, zouden we ook tegenover een oude bekende staan.”

Uit pot twee gaat de verdediger voor Liverpool. Een ploeg waar vele fans wellicht ook graag tegen uit willen komen. “Die sfeer op Anfield is gewoon echt fantastisch. Dat wil ik écht eens meemaken. Het zou wat geven: hun fans tegenover die van ons.”

“Geef mij maar Atalanta uit de derde pot. Een mooie verplaatsing en een club waartegen we nog nooit een officiële wedstrijd hebben gespeeld”, sluit Mechele af.

Of Brandon gelijk krijgt? Dat ontdek je morgenavond live vanaf 18u20 via ons Facebook- of YouTubekanaal tijdens de loting!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in