vrijdag 9 maart 2018 12:30

Brandon Mechele tot 2022 bij Club Brugge

Brandon Mechele tekende vandaag een contractverlenging tot 2022 bij Club Brugge.

Mechele (25) is een rasecht Brugs jeugdproduct. Hij doorliep alle Brugse jeugdreeksen en speelt sinds 2012 in de A-kern. Brandon kan zondag op het veld van Sint-Truiden zijn 150e officiële match voor Club Brugge spelen.

 

Brandon Mechele “Het voelt aan als een blijk van vertrouwen na de goeie prestaties van het voorbije jaar. Nu is het zaak hard te blijven werken, zodat ik kan bedanken voor het vertrouwen met goeie prestaties en hopelijk ook heel wat prijzen met het team.” De Bredenaar nadert zijn 20ste seizoen bij Club Brugge: “Uiteraard maakt dit me trots maar ik hoop vooral er nog heel wat jaren bij te kunnen doen.”

 

Vincent Mannaert: “Brandon is een voorbeeld voor jonge spelers. Dankzij zijn doorzettingsvermogen en harde werk dwong hij een basisplaats af in deze ploeg. Dat hij zich na een geslaagde uitleenbeurt bij STVV opnieuw ontpopte tot vaste waarde bij Blauw-Zwart toont zijn veerkracht aan. We zijn zeer blij dat we met Brandon een eigen opgeleide speler langer aan ons kunnen binden.”

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in