Brugse beloften verslaan thuisploeg Viareggio na doelpuntenfestijn

Club Brugge heeft de tweede wedstrijd op de Viareggio Cup gewonnen met een monsterscore. Blauw-Zwart haalde het van thuisploeg Viareggio met 8-2.

Na de nipte nederlaag maandag tegen Bologna, hadden de Brugse beloften iets recht te zetten. De eerste helft was meteen veelbelovend en na een kwart wedstrijd werd de score geopend door Shala. De weg naar doel was gevonden en kort voor rust zorgde De Wolf voor een 2-0 op het scorebord. Dit volstond niet en De Ketelaere maakte er net voor het fluitsignaal 3-0 van.

 

Na de rust bleven de Bruggelingen gretig voetballen. De tweede helft was nog maar net op gang getrapt en Appiah zorgde al voor de 4-0. Hij nam echter geen genoegen met 1 treffer en zorgde een kwartier later voor de 5-1, nadat Viareggio een eerredder gelukt was. Ook Baeten droeg zijn steentje bij door 2 keer raak te treffen en Ngonge zorgde in de laatste 5 minuten voor de 8-1. Ciocia kon in de slotfase van de wedstrijd nog eens tegenprikken, maar de Bruggelingen waren een niveau te sterk voor de Italianen. Eindstand 8-2.

 

Thuisploeg Viareggio was geen maatstaf voor de prestaties van de blauw-zwarte beloften, met een doelpuntenfestijn tot gevolg. Het team van Rik De Mil staat voorlopig op de tweede plaats in het klassement en speelt vrijdag om 15u de derde wedstrijd tegen het Italiaanse Ternana.  

Related articles