Brugse Metten en 3de voorronde Champions League gratis voor abonnees

Abonnees krijgen bij Club net dat tikkeltje meer. Naast de Brugse Metten tegen Sporting Lissabon op 19 juli, mogen abonnees ook de thuismatch in de derde voorronde van de Champions League (6/7 of 13 augustus) gratis bijwonen.

Brugse Metten

Voor de Brugse Metten, waar de aftrap op 19 juli om 20u30 gepland staat, begint de vrije verkoop op woensdag 10 juli om 10u, enkel online. De prijzen werden democratisch gehouden, abonnees mogen gratis binnen.

Derde voorronde Champions League

Op 22 juli wordt geloot voor de derde voorronde van de Champions League. Nadien speelt Club op 6 of 7 en op 13 augustus voor een plekje in de Play-Offs van het kampioenenbal. De thuismatch in deze voorronde is ook gratis voor abonnees. Niet-abonnees betalen tussen €10 en €20. De vrije verkoop voor deze wedstrijd start op 25 juli om 10u, elke member kan enkel online tot 4 tickets kopen.

Jupiler Pro League

Op woensdag 10 juli om 10u start de verkoop van de eerste 3 thuiswedstrijden in de reguliere competitie. De prijzen voor losse wedstrijden zijn dezelfde als vorig seizoen, maar het voordeligst ben je nog steeds met een abonnement. Nog geen abonnee? Reserveer dan snel jouw zitje en geniet ook van de 2 extra gratis wedstrijden in je abonnement aan een uiterst voordelige prijs!

Related articles