donderdag 7 juli 2022 13:00

Business Onboarding 4: alles over food & drinks in Jan Breydel

Welkom bij Club Business! Tijdens onze onboarding vertellen we u de komende weken alles over seizoen 22-23 en laten we u uitgebreid kennismaken met de ins en outs van Club Business. In deel vier van de Club Business Onboarding leert u alles over seizoenscatering, drankenforfait en alle unieke restaurants en bars in Jan Breydel.

Boek nu uw seizoenscatering

Uw gasten verwennen met dé ultieme all-in ervaring op Jan Breydel? Boek dan snel één van de laatste privétafels in The Pub voor € 2.046,- per persoon (ex. BTW) en leg uw gasten in de watten met apero, amuses, voorgerecht, buffet en all-in drank vanaf 2,5u voor elke match!

Ontdek alle hospitalityformules

Nog even kennismaken met alle unieke restaurants in Jan Breydel of alles lezen over Club Business? Bekijk dan snel onze splinternieuwe Hospitality Magazine voor seizoen 2022-2023.

Uw drankenforfait

Dranken à volonté in Jan Breydel! Met uw drankenforfait geniet u als lid van Club Business namelijk van gratis drank vanaf 30 min. voor de wedstrijd én tijdens de rust.

Post-match drinks

Ook na de match is Jan Breydel the place to be. Geniet van een stevig feestje met een frisse pint in The Pub of een gezellige babbel in The Lounge.

Mag het iets meer zijn? Boek dan vanaf 10 dagen voor de match uw exclusieve Aftermatch Table in The Boardroom!

Vorige mails gemist? Bekijk ze nu

De vorige mails van onze Onboarding gemist of nog even nalezen hoe u Gameday Partner wordt, uw Comfort Club ID herlaadt of toegang krijgt tot de Business Zone? Wij zetten nog even alles voor u op een rij!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in