Business@FCB: New Signing!

Het tussenseizoen is traditioneel het moment voor transfers. Zowel op als naast het veld. In deze reeks stellen we jullie graag voor aan onze nieuwe partners. Stuk voor stuk sterke merken die samen met Club aan de toekomst willen bouwen. Na Woutim en Techbox, schotelen we jullie vandaag de deal voor die op 30 juni gesloten werd: Keuringsplatform.be.

Wie?

Als erkend keuringsorganisme is het hun taak om huiselijke elektrische installaties voor particulieren, installateurs, ondernemers, zelfstandigen, immokantoren en notarissen te keuren. Bovendien zorgt hun snelle en professionele dienstverlening aan voordelige tarieven ervoor dat Keuringsplatform er met kop en schouders bovenuit steekt.

 

Wat?

Club verwelkomt met Keuringsplatform.be, het bedrijf van Gino Lescrauwaet en Levi Vaneycken, een nieuwe partner voor de komende vijf jaar. “We zijn verheugd om enerzijds bijkomende knowhow en expertise te mogen ontvangen van Keuringsplatform.be. Anderzijds zullen we hen de nodige visibiliteit en support geven met betrekking tot de verhoopte contacten in onze businessclub”, vertelt commercieel directeur Jeroen De Smet.

 

Waar?

Wil je meer te weten komen over onze partner? Bezoek dan zeker hun website.

Related articles