Business@FCB: New Signing!

Het tussenseizoen is traditioneel het moment voor transfers. Zowel op als naast het veld. In deze reeks stellen we jullie graag voor aan onze nieuwe partners. Stuk voor stuk sterke merken die samen met Club aan de toekomst willen bouwen. Na Woutim, Techbox & Keuringsplatform.be, schotelen we jullie vandaag de deal met Konvert voor.

Wie?

Konvert is een op en top Belgisch uitzendbedrijf en bovendien een echte familiale onderneming. Of je nu op zoek bent naar een (nieuwe) job of naar een nieuw teamlid, Konvert zet resoluut jouw manier van werken op de eerste plaats! Your way of work!

 

Waarom Club?

"Net als Club Brugge gaan wij elke dag tot het uiterste en tackelen wij de uitdagingen van ons personeel, onze klanten en onze kandidaten. Elke dag proberen wij met veel passie en doorzettingsvermogen de juiste kandidaat aan de juiste klant te binden. Mensen coachen, mensen samenbrengen: als 1 team, 1 familie daar draait het om. Wij zijn net daarom fier om nu ook deel uit te maken van de clubfamilie!", aldus Konvert.

 

Waar?

Wil je meer te weten komen over onze partner? Bezoek dan zeker hun website of LinkedIn!

Related articles