Business@FCB: New Signing!

Het tussenseizoen is traditioneel het moment voor transfers. Zowel op als naast het veld. In deze reeks stellen we jullie graag voor aan onze nieuwe partners. Stuk voor stuk sterke merken die samen met Club aan de toekomst willen bouwen. Vandaag stellen we jullie nieuwe partner ConXion voor. “We zijn fier op een samenwerking met een ICT-provider als ConXioN die als challenger en innovator héél bewust voor Club Brugge kiest”, vertelt commercieel directeur Jeroen De Smet.

Wie?

ConXion biedt IT services en business solutions voor kmo's, midmarket en enterprise bedrijven. Ze denken strategisch mee en ondersteunen vanuit hun building blocks – security, cloud, connectivity, services, applications en mobility – bedrijven in hun digitale transformatie. Met hun nieuwe ConXion Experience Center zijn ze een bron van inspiratie voor KMO-bedrijfsleiders of C-levels van grotere bedrijven. ConXion maakt moderne en innovatieve technologie tastbaar en vergeet het menselijke aspect zeker niet.

Waarom Club?

ConXion is en blijft een modern ICT bedrijf in volle groei die met West-Vlaamse roots wil verder investeren in deze regio. “Met Club Brugge hebben we een nieuwe business partner die voor dezelfde waarden staat. De ‘bluvn goan’ mentaliteit van Club past perfect bij onze interne slagzin ‘deur de meur, en were met vele goesting’. Club draagt als topclub innovatie hoog in het vaandel, wil het anders doen dan de meeste clubs en wil steeds een stap voor zijn op de rest. Ook ConXion streeft eenzelfde mindset na. Bovendien zien we ons ConXion Experience Center als het Belfius Basecamp, waar innovatie en technologie centraal staat. We trainen er onze mensen, partners en de medewerkers van onze klanten”, vertelt ConXion.

Waar?

Wil je meer te weten komen over onze partner? Bezoek dan zeker hun website, Facebookpagina, Twitteracount of LinkedIn.

Related articles