Business@FCB: New Signing!

Het tussenseizoen is traditioneel het moment voor transfers. Zowel op als naast het veld. In deze reeks stellen we jullie graag voor aan onze nieuwe partners. Stuk voor stuk sterke merken die samen met Club aan de toekomst willen bouwen. Vandaag schotelen we jullie Winsol voor.

Wie?

Winsol ontwerpt sinds jaar en dag eigen producten en verzorgt daarnaast de volledige productie en verkoop van hun uitgebreid gamma aan rolluiken, poorten, zonweringen, screens, alu en pvc schrijnwerk, terrasoverkappingen, raamdecoratie en balustrades. Elke dag bieden ze innovatieve totaalconcepten aan.

 

Het succes van Winsol schuilt in hun jarenlange ervaring en het voortdurend streven naar innovatie en hoogwaardig maatwerk met oog voor design. Dit is ook de jury van de Red Dot Design Award niet ontgaan. In elk ontwerp en bij elke oplossing streeft Winsol naar topkwaliteit, duurzaamheid, comfort en veiligheid. Dankzij voortdurende vernieuwingen en uitbreidingen spelen ze een toonaangevende rol in de bouwsector.

Wat?

"We zijn verheugd om een marktleider met sterk retailnetwerk te mogen verwelkomen in een partnership waar de koppeling tussen brand awareness, product placement en business incentives centraal zullen staan”, benadrukt onze commercieel directeur Jeroen De Smet.

Waar?

Wil je meer te weten komen over onze partner? Bezoek dan zeker hun website, Facebookpagina of LinkedIn.

Related articles