zaterdag 12 september 2020 20:00

Business@FCB: New Signing!

Vlak voor de wedstrijd tegen Waasland-Beveren heeft Club nog goed nieuws te vermelden. Zo mag het een nieuw partnership voor de komende twee seizoenen aankondigen met Isagenix, een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in voedingssupplementen en producten voor persoonlijke verzorging.

Wie?

Met behulp van een multi-level marketingmodel verkoopt Isagenix voedingssupplementen zoals eiwitshakes, afslanksupplementen en dieetsnacks en -maaltijden, evenals cosmetica. Daarnaast biedt het ook challenges aan zoals de IsaBody Challenge, een uitdaging om in 16 weken een totale transformatie te ondergaan, zowel wat je lichaam als je levensstijl betreft. 

Waarom Club?

"Het bedrijf is ook in Europa op zoek naar een link tussen topsport en gezondheid. Daarom kiest Isagenix voor Club Brugge, waar het hun naamsbekendheid kan vergroten. Via onze businessclub kunnen ze verder connecteren met bedrijven die ook geïnteresseerd zijn in het 'stay healthy-verhaal' voor hun personeelsleden. Onze nieuwe partner zal onder andere meewerken aan onze Stay Fit-campagnes en de Stadium Run", benadrukt onze commercieel directeur Jeroen De Smet.

Waar?

Meer weten over onze nieuwe partner?  Volg hen via hun website, Facebook, Twitter of LinkedIn

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in