dinsdag 10 november 2020 11:45

Business@FCB: New Signing!

Aan het begin van deze interlandbreak heeft Club goed nieuws te melden. Zo mag het een nieuw partnership voor één seizoen aankondigen met LG Electronics, een van 's werelds grootste producenten en dé technologische vernieuwer van consumentenelektronica, mobiele-communicatiemiddelen en huishoudelijke apparatuur.

Wie?

LG Electronics, met hoofdzetel in Zuid-Korea, bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen. Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solutions, Business Solutions en Vehicle Components en is hiermee een wereldleider en toonaangevende producent van premium OLED-televisies, smartphones, smart home-producten, airconditioning, verlichting, energie, wasmachines en koelkasten.

Waarom Club?

“De LG LED-schermen in en om het stadion van Club Brugge waren al een mooie troef. De samenwerking smaakte naar meer, dus toen de opportuniteit zich voordeed om nogmaals met Club Brugge in zee te gaan, hebben we niet lang getwijfeld. Club Brugge behoort tot de grootste clubs van ons land en dankzij deze samenwerking kunnen we onder andere een groot doelpubliek aan enthousiaste supporters bereiken met ons uiteenlopend productaanbod. We kijken alvast enorm uit naar wat we samen met Club Brugge kunnen realiseren dit seizoen.” benadrukt K.I. Park, voorzitter van LG Electronics Benelux.

 

“Club Brugge is bijzonder blij deze marktleider met internationale status te mogen verwelkomen! Om de kwaliteit voor onze fans -en businessrelaties te optimaliseren installeerden we meerdere LED walls. We zullen de samenwerking met LG in de komende maanden verstevigen met meerdere activaties. Samen koesteren we 1 gezamenlijke doestelling: de uitbouw een duurzaam & longterm partnership”, vertelt onze commercieel directeur Jeroen De Smet.

Meer weten of onze nieuwe partner? Volg hen dan zeker via hun website, Facebookpagina of LinkedIn-account.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in