Business@FCB: Partnership Renewal!

Het tussenseizoen is traditioneel het moment voor transfers. Zowel op als naast het veld. In deze reeks stellen we jullie graag voor aan onze nieuwe partners. Stuk voor stuk sterke merken die samen met Club aan de toekomst willen bouwen. Vandaag is het tijd voor Daikin!

Wie?

Daikin biedt innovatieve en kwaliteitsvolle klimaatbeheersystemen aan die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van residentiële, commerciële en industriële klanten. Het bedrijf vervult een pioniersrol op het vlak van productontwikkeling en is gekend voor de ongeëvenaarde kwaliteit en veelzijdigheid van haar geïntegreerde HVAC-R systemen. In het Oostende gevestigde Europese hoofdkwartier wordt bij de ontwikkeling en productie van al de systemen voortdurend gewaakt over hoge kwalitatieve normen. Dankzij de Belgische vestiging kan Daikin snel grote volumes afleveren, en zo een uitstekende service en continuïteit aanbieden.

Waarom Club?

Ook in het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021 zal Club Brugge het partnership met Daikin Airconditioning Belgium verderzetten.  “Als marktleider in Europa zien we Club Brugge inderdaad als de ideale partner om onze merkbekendheid te verhogen. De ambities die de club toont liggen in lijn met de strategie van Daikin om zowel nationaal als internationaal hoge toppen te scheren. We hebben het partnership van de voorbije 7 jaar als positief geëvalueerd en zijn blij om ook het volgende seizoen onze naam aan Club te linken”, benadrukt Daikin.

Waar?

Wil je meer te weten komen over onze partner? Bezoek dan zeker hun website, Facebookpagina of LinkedIn.

Related articles