Business@FCB: Partnership Renewal!

Het tussenseizoen is traditioneel het moment voor transfers. Zowel op als naast het veld. In deze reeks stellen we jullie graag voor aan onze nieuwe partners. Stuk voor stuk sterke merken die samen met Club aan de toekomst willen bouwen. Tijd voor DSM Keukens.

Wie?

DSM Keukens is een van de grootste spelers in de Belgische keukenmarkt. Met een ruim aanbod aan prachtige keukenopstellingen, de allernieuwste keukentrends, toestellen en materialen vind je bij DSM ongetwijfeld wat je zoekt. Reken op de expertise van een innovatief familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring.  Een bedrijf in volle groei met 15 toonzalen verspreid over Vlaanderen en Wallonië.

Wat?

"Bij DSM Keukens weten we dat je enkel als team de hoofdprijs kan binnenhalen. Door samen te 'te bluvn goan' groeien we al heel lang op een gezonde en duurzame manier verder. Onze interne leuze, ‘winnaars zijn verliezers die nooit opgeven’ zie je ook bij Club terug op het veld. Waar DSM Keukens elke dag de beste wil zijn op vlak van kwaliteit, service, klanttevredenheid en innovatie, haalt Club Brugge alles uit de strijd op het veld. Daar schuilt de grote gelijkenis tussen onze twee merken in", benadrukt DSM Keukens.

Waar?

Wil je meer te weten komen over onze partner? Bezoek dan zeker hun website, Facebookpagina of LinkedIn.

Related articles