Candriam is nieuwe back of shirt partner van Club

Club Brugge heeft deze middag zijn nieuwe back of shirt partner bekendgemaakt. Voortaan staat Candriam, de onafhankelijke vermogensbeheerder van Belfius, op de rug van de nieuwe shirts. “We zijn bijzonder fier dat we met hen kunnen samenwerken. Deze partnership is zeer positief voor Club Brugge en zal Candriam ook extra naamsbekendheid bezorgen”, zegt voorzitter Bart Verhaeghe.

Voor het grote publiek is Candriam relatief een nieuwe naam. “Candriam is zeer verheugd en trots om met Belfius betrokken te zijn bij een Belgische sportinstelling. De 129-jarige geschiedenis van Club Brugge KV, zijn aanzienlijke staat van dienst, zijn onvoorwaardelijke schare fans en zijn sterke verankering in het Belgische economische en sociale weefsel maken van Club Brugge een belangrijke speler op nationaal niveau en daarbuiten. Als leider in duurzaam beheer - een knowhow die in België is ontwikkeld door onze 300 medewerkers en die wereldwijd wordt geëxporteerd - zal Candriam zich inzetten om de club te allen tijde te steunen, en om haar te helpen haar sociale visie te implementeren", vertelt Vincent Hamelink, Chief Investment Officer bij Candriam. Hun aandacht voor risicobeheersing, teamgedreven aanpak en constante innovatie zorgen voor een perfect match. De nieuwe partner staat tot en met het seizoen 2022-2023 op de rug van onze nieuwe shirts.

 

Bovendien werd het partnership met Belfius verlengd voor drie jaar. “Het getuigt van heel veel vertrouwen van de Belfius Group naar ons toe en ik wil dat vertrouwen ook echt waarmaken naar hun toe”, benadrukt voorzitter Bart Verhaeghe.“Belfius en Club Brugge hebben elk een lange geschiedenis. Ik ken Bart nu al een vijftal jaar en toen Belfius in een moeilijke situatie zat heeft hij ons altijd gesteund. We worden nu met Belfius beschouwd als het eerste digitale platform in België en gaan dat nog verbeteren. Hard werken, innovatief zijn en durven. Woorden van Bart Verhaeghe die we bij Belfius hebben waargemaakt, aldus CEO van Belfius Marc Raisière.

 

Bovendien kan je Candriam en Belfius volgen via al hun kanalen:

Twitter BelfiusFacebook BelfiusLinkedIn Belfius
Twitter CandriamFacebook CandriamLinkedIn Candriam

 

Herbekijk de volledige persconferentie hieronder.

Related articles