woensdag 19 oktober 2022 23:30

Carl Hoefkens: “Blij met de reactie van mijn spelers”

Carl Hoefkens kon na afloop van de wedstrijd tegen STVV alleen maar tevreden zijn. Blauw-Zwart deed wat het moest doen en pakte een vlotte 3-0 overwinning.

“Ik ben zeer tevreden”, aldus de Brugse coach. “Ik heb al eerder aangegeven dat drie punten op Anderlecht even veel waard zijn als drie punten thuis tegen Sint-Truiden. Tijdens de eerste helft vonden we echter de openingen niet omdat we te traag voetbalden. Tijdens de rust hebben we daarover gesproken en daarom ben ik ook blij met de reactie van mijn spelers. Ik ben ook heel tevreden dat Yaremchuk zijn doelpunt kon meepikken en ook met de actie vooraf. Daarnaast ben ik ook heel tevreden met de schwung en de intensiteit die de invallers brachten. Ik kijk op dit moment niet echt naar het klassement. We moeten gewoon ons ding blijven doen en onze wedstrijden blijven winnen.”

Blauw-Zwart liet dit seizoen al enkele keren punten liggen na een Europese wedstrijd. “Of ik kan begrijpen dat er minder focus is na zo’n Europese match? Nee, helemaal niet. Hier waren vandaag 25.000 mensen die voetbal willen zien, die ‘no sweat, no glory’ willen zien. Dat zijn de basisprincipes van het voetbal bij Club Brugge, dus dat mag nooit ontbreken.” (SF)

Carl Hoefkens
Carl Hoefkens

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in