zondag 13 november 2022 16:15

Carl Hoefkens: “Ploeg had enorm veel zin om zich te tonen”

Carl Hoefkens baalde na afloop van de partij tegen Antwerp. Blauw-Zwart leek na de 2-0 voorsprong op rozen te zitten, maar moest uiteindelijk toch vrede nemen met een punt.

“Het was voor mij de wedstrijd die we wilden spelen”, aldus Hoefkens. “Ons druk zetten vond ik echt goed. We probeerden een nieuw elan te vinden na enkele moeizame weken. Ik zag een ploeg op het veld die enorm veel zin had om zich te tonen. Onze eerste helft was heel goed, maar we misten op bepaalde momenten efficiëntie vooraan. In de tweede helft kom je 2-0 voor en zit je op rozen, maar zij gaan dan alles of niets spelen. Wij hadden daar geen problemen mee, maar plots viel die tegengoal na een omschakelingsmoment. En daarna wou de scheidsrechter zich blijkbaar profileren. Hij werd niet gecorrigeerd door de VAR en daar heb ik het heel moeilijk mee.”

Carl Hoefkens
Carl Hoefkens

Volgende week begint het WK in Qatar en dus volgt er nu voor Club Brugge een lange break. “Welke boodschap ik mijn spelers heb meegegeven? Het resultaat vandaag is uiteraard niet positief. Dit was niet wat we wilden. Maar het gevoel is niet zo negatief. Bij momenten was het echt wel oké vandaag. Ik heb alle spelers die naar het WK gaan uiteraard veel succes toegewenst. En voor degene die met verlof gaan, hoop ik dat ze even op adem kunnen komen. We hebben heel veel wedstrijden gespeeld op korte tijd, dus het is belangrijk om even niet aan voetbal te denken en om daarna met een fris kopje te herbeginnen.” (SF)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in