vrijdag 2 september 2022 23:45

Casper Nielsen: “We gaven iets terug aan de supporters”

Op aangeven van invaller Nusa knalde Casper Nielsen de 3-0 onhoudbaar tegen de netten. Met zijn derde treffer van het seizoen zorgde de Deen mee voor een verdiende 4-0 overwinning in de Brugse stadsderby.

“Het is altijd fijn om een derby te winnen. De sfeer was fantastisch, net zoals alle andere thuiswedstrijden. We genieten daarvan als spelers en vandaag gaven we iets terug aan de supporters. Over een paar dagen volgt al Europees voetbal. Natuurlijk kijken we ernaar uit, maar eerst nog wat nagenieten van deze wedstrijd. Je traint en werkt elke dag voor die overwinning. Morgen recupereren en dan uitkijken naar de wedstrijd van woensdag tegen Leverkusen. Die Champions League speelt al wat in je achterhoofd, maar vandaag was het nog alle focus op de stadsderby. Hun doel was ons te dwarsbomen, maar we hadden een goed wedstrijdplan. Na negentig minuten wonnen we met een prima resultaat. Het was belangrijk om vandaag een goed resultaat te hebben wetende dat er woensdag een belangrijke wedstrijd aankomt. We gaan er nu met vertrouwen naartoe. We willen iedere wedstrijd winnen en vooral het match per match bekijken. Ik kijk al naar uit naar mijn eerste Champions League-wedstrijd.”

Casper Nielsen
Casper Nielsen

Casper Nielsen kreeg een harde tackle te verwerken in het begin van de wedstrijd. “Ik vond het een rode kaart. Ik was bang bij die fase. Ik had het gevoel dat als mijn been op de grond had gestaan dat mogelijk mijn been zou gebroken zijn. Als je een scheenbeschermer stuk trapt, dan weet je dat hij er hard in ging. Ik heb zelfs een afdruk op mijn been. Ik was verrast dat het geen rode kaart was, maar de scheidsrechter vond het zelf moeilijk te zien.” (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in