zaterdag 1 oktober 2022 23:45

Casper Nielsen: “We hielden negentig minuten de controle”

Casper Nielsen werkte hard voor deze knappe 3-0 zege tegen KV Mechelen. Blauw-Zwart creëerde voldoende kansen, hield het slot op de deur en kan met het nodige vertrouwen vooruit kijken naar de midweekwedstrijd in de Champions League.

“Het was een goede wedstrijd van ons. Ja, we hadden meer kunnen scoren. Maar we hielden negentig minuten de controle en we wonnen verdiend. Mechelen stond heel laag en het is niet altijd makkelijk om dat te doorbreken. We moesten de bal rond laten gaan zodat ze bewogen. En plots kwam dan die kans. We gaven niet veel weg en hadden een pak mogelijkheden, zeker in de tweede helft. Globaal gezien een goede wedstrijd dus. Met de vele wedstrijden die we spelen hebben we een goede bank nodig. Er komt een lastige periode aan nu. Het team reageerde ook goed op het uitvallen van Skov Olsen. De invallers werkten hard voor het team. We weten dat Atlético dinsdag wacht en daarom was deze wedstrijd heel belangrijk. We namen het professioneel op en pakten de drie punten. Hopelijk zijn we nu klaar voor de clash op dinsdag. Ik kan al niet wachten.”

Casper Nielsen
Casper Nielsen

De Champions League-wedstrijd tegen Atlético zal andere koek zijn. “Ik wil gewoon winnen, de manier waarop doet er niet toe. Het zal moeilijk worden, we spelen tegen topploegen en we moeten hier klaar voor zijn. Dit is alvast een goede start voor de komende weken. Het is een belangrijke match, maar verliezen is nu niet de grootste ramp. We weten allemaal dat we een grote stap kunnen zetten. Vandaag nog even genieten van deze zege en vanaf morgen focus op dinsdag. Hopelijk met een goede sfeer, die Europese avonden kunnen immers speciaal zijn. Zij gaan ook op zoek naar punten en het zal een interessante wedstrijd worden. Als we ons werk doen, dan kunnen we iets halen. Maar het zal niet makkelijk worden. We gaan er vol voor en zullen voorbereid zijn. We gaan voor de zege, maar toch met het nodige respect. Het is een goede ploeg. We gaan het slim moeten spelen. Zolang we de nul kunnen houden, dan komen er wel kansen.” (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in