Champions League: Mini-abonnement vanaf €105

Club komt in de Champions League uit tegen Real Madrid, PSG en Galatasaray. Abonnees kunnen vanaf 4 september hun mini-abonnement voor het Kampioenenbal in huis halen, lees hier hoe!

VERKOOP ENKEL ONLINE!

Wie een abonnement voor de Champions League in huis wil halen, kan dit enkel online. Abonnees van Club Brugge kunnen vanaf woensdag 4 september om 10u tot en met maandag 9 september tot 23u59 via tickets.clubbrugge.be bij ‘mijn reservaties’ hun mini-abonnement terugvinden. 

Als er nog plaatsen beschikbaar zijn, start op 13/09 om 14u de vrije verkoop voor alle CLUB 1891-members die geregistreerd waren voor 28 augustus 2019.

PRIJZEN UCL ABONNEMENTEN

Voor de groepsfase van de Champions League gelden volgende prijzen voor een mini-abonnement tijdens de voorrangsperiode voor abonnees. Het is in de Champions League enkel mogelijk een mini-abonnement te bestellen voor de 3 thuiswedstrijden. Losse tickets worden niet verkocht. Rolstoelgebruikers betalen dezelfde prijs als in de West benedenring.

Abonnees van wie UEFA de plaatsen opeist, zullen via mail verwittigd worden en kunnen tijdens de wisselperiode op 11 en 12 september een nieuw zitje uitkiezen. 

BELANGRIJK: Tijdens de voorrangsperiode kan je enkel een mini-abonnement op jouw plaats bestellen. Tijdens de vrije verkoop kan je tot 4 mini-abonnementen per CLUB 1891-Membership kopen (3 extra bovenop je abonnementsplaats als je abonnee bent).

UITWEDSTRIJDEN

De info over uitwedstrijden zullen op een later tijdstip bekendgemaakt worden, na de afspraken tussen de verschillende teams en UEFA.

Related articles