woensdag 11 mei 2022 08:30

Champions' play-offs at Club Brugge: part 2

Nog aan het nagenieten van de winst in het Dudenpark? Tijd om diep in- en uit te ademen, voetjes op de grond te zetten en je voor te bereiden op woensdag. Het Fort moet daveren. Voor, tijdens én na de match!

Vertrek woensdag vooral op tijd naar het stadion, want door werken aan de Expressweg zijn de ventwegen van en naar de Gistelse Steenweg afgesloten. Er is een omleiding voorzien. Los daarvan is het gewoon super interessant om vroeg naar Jan Breydel af te zakken, want.. om 19u00 trakteert Club alle fans gedurende 1891 seconden of 30 minuten op een 1+1 gratis. Ondertussen warmt DJ B’edith jullie verder op aan het supportersplein en maakt DJ D-Mole er een dikke pre-party van in de Oosttribune. Bij winst barst ons stadion uit z’n voegen bij de DJ onder de Noordtribune.

Special guests? De enige echte Timmy Simons & Jelle Vossen. De legends zijn om 19u15 te gast in Club Live aan het supportersplein, op de hoek van de West- en Noordtribune, waar ze samen met Justine en Leo opnieuw tal van prijzen weggeven. Wedstrijdshirts, limited shirts van Simons en Vossen, gesigneerde ballen en tal van andere gadgets worden opnieuw de lucht in geschoten. Daarnaast wordt er één supporter uitgekozen die een side-line experience wint. Volg jij de opwarming vanop enkele meters?

Alsof dat nog niet genoeg is om op tijd te komen profiteer je in de Club Shop van stapelkortingen. Maar liefst 20% korting vanaf €50, 30% korting vanaf €100 en 40% korting vanaf €150!

Wees er klaar voor. Tot woensdag!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in