Charity Night Club Brugge levert 155.885 op

Dinsdagavond verzamelden de partners van Club Brugge in het Belfius Basecamp voor de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van Blauw-Zwart. De traditie kreeg een flinke twist dit jaar, met een focus op het goede doel.

De Brugse partners konden ten voordele van twee goede doelen (Kom Op Tegen Kanker en de Club Brugge Foundation) een tafel kopen voor de Charity Night, een avondvullend programma met knallers van namen op het podium én aan tafel. De show werd verzorgd door Linde Merckpoel, Rik Verheye en Leo Van der Elst, de spelers van Club schoven mee aan tafel én dienden het eten op. Bij het begin van de avond werd al €87.500 opgehaald.

2019 was een topjaar voor Club Brugge en ook de toekomst ziet er heel rooskleurig uit. De gekende namen, zoals Bart Verhaeghe, Ruud Vormer en Simon Mignolet konden op het podium tevreden terugblikken op de eerste seizoenshelft en de stage in Qatar, terwijl ze nauwelijks kunnen wachten op de wedstrijden tegen Manchester United, de Bekermatchen tegen Zulte Waregem, de afloop van de competitie en uiteraard ook de bouw van een nieuw stadion die opnieuw een stapje dichter is.

 

Tussen de interviews door zorgden heel wat mooie namen voor entertainment. DJ Hakim Chatar leverde de beats, Brihang de muzikale intermezzo’s en special act Younes Ghezzal, gekend van Belgium’s Got Talent, kwam een showcase Freestyle Football geven. Het zwaartepunt van de avond lag echter bij de veiling, waar de aanwezige gasten konden bieden op unieke items en ervaringen, zoals een gesigneerd shirt van Eden Hazard, een avondje met Leo Van der Elst, Pascal Plovie en Carl Hoefkens, een trip met het bestuur naar Manchester United – Club, een match met vrienden op Jan Breydel of een voetbalclinic van Philippe Clement. De aanwezige gasten lieten de biedingen flink oplopen, wat uiteindelijk een bedrag van 155.885 opleverde voor Kom Op Tegen Kanker en de Club Brugge Foundation.