Charles De Ketelaere: “Alles geven tegen Lazio”

Charles De Ketelaere opende net voorbij het half uur de score tegen Zenit. De jonge Bruggeling effende het pad voor een knappe 3-0 zege in de Champions League. Vorig weekend was Charles nog verdediger, vandaag mocht hij starten als diepe spits.

Text: 

“Of ik verrast was met die positie vandaag? Ik was al blij dat ik terug mocht aanvallen”, gaf Charles De Ketelaere mee na de wedstrijd. “Dat is hetgeen ik het liefste doe. Bij het eerste doelpunt viel de bal in mijn voeten en ik trap hem mooi binnen. Een belangrijke goal, ik ben er heel blij mee. Nu moet ik nog scoren tegen de andere ploegen, te beginnen volgende week. Dan spelen we de laatste groepswedstrijd tegen Lazio. We moeten met vertrouwen gaan naar Rome. Hier thuis hebben we kansen gehad om te winnen tegen hen. We gaan er alles geven.”

Charles De Ketelaere
Charles De Ketelaere

Club pakte vandaag zijn eerste thuiszege in de Champions League sinds 2005. De Ketelaere was toen amper vier jaar oud. "Ik las vanmiddag dat de laatste overwinning al zo lang geleden was, maar ik was daar zelf niet zo mee bezig. Het is fijn om te winnen en mijn steentje bij te dragen, maar het is toch fijner om dat te doen met de supporters erbij. Of ik nu de nieuwe nummer 9 van Club Brugge ben? Daar ben ik niet mee bezig. Ik wil vooral matchen spelen, het maakt me niet uit op welke positie dat is." (KN/JDN)

Related articles