zondag 12 december 2021 23:45

Charles De Ketelaere: “Drie keer scoren en de nul houden doet deugd”

Charles De Ketelaere opende al vroeg de score met een harde knal voorbij doelman Bossut. Scoren tegen Zulte Waregem lukt vrij goed voor de jonge Bruggeling. Zijn eerste profdoelpunt in zijn carrière was ook al tegen de ploeg uit Waregem.

“Dit is toeval, het begint precies een dingetje te worden. Ik had er nog niet aan gedacht, het is wel grappig. Mijn eerste goal voor Club was ook tegen hen in de Beker, die zal ik wel onthouden. Het doelpunt van vandaag was goed binnengeschoten en het begon met een goede combinatie. Ik schrok van de ruimte die ik had, ik deed een actie en haalde uit. Het doet deugd om drie keer te scoren en de nul te houden. Dat is anders dan met de hakken over de sloot iets binnen trekken. Ik hoop dat we hierop verder bouwen op die negen op negen en het jaar goed afsluiten. Soms was er achterin een heet standje, maar die clean sheet doet wel deugd. Je put er vertrouwen uit en ik hoop nog veel clean sheets te behalen. De kwaliteit is er, vorig jaar hebben we er genoeg behaald. Dat gaat wel terugkomen en hopelijk is dit het begin van een goede reeks.”

Charles De Ketelaere
Charles De Ketelaere

De Europese uitschakeling is intussen wel verteerd. “De match van PSG is er nu uit. We moeten naar de toekomst kijken en de ervaring en de intensiteit meenemen naar de competitie. We hebben nu nog de Beker en de competitie. De opeenvolging van matchen mag geen probleem zijn. Ik verzorg mijn lichaam goed om elke wedstrijd fit aan de start te komen. Ik speel graag matchen, dat is geen probleem. Wat ik vind van de invalbeurt van Ruud? Zijn kwaliteiten zijn gekend. We weten wat hij voor de Club al gedaan heeft en nog zal betekenen. Ruud is de kapitein en de echte leider. Hij zet zich altijd in of hij nu speelt of niet. Daar moet je respect voor hebben.” (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in