zondag 7 november 2021 16:45

Charles De Ketelaere: “Na de gelijkmaker te weinig kwaliteit getoond”

Charles De Ketelaere bracht Club 2-0 voor tegen Standard met een prachtig doelpunt. Geen vuiltje aan de lucht toen, maar toch pakte Blauw-Zwart nog twee tegendoelpunten en kon het daarna geen vuist meer maken.

“We kregen nog de kans voor de 3-0”, vertelde Charles De Ketelaere na de wedstrijd. “We hadden alles onder controle en we hadden een paar goede kansen. Zij creëerden niet veel en dan krijgen we een doelpunt tegen. Dat was een domper, maar we gingen rusten met 2-1. We moesten het in de tweede helft beter doen. De tweede helft van mezelf en iedereen was niet goed genoeg. Na de gelijkmaker hebben we te weinig kwaliteit getoond en te weinig gevoetbald. Bij de 2-2 was het gewoon bikkelen.”

De opeenvolging van matchen is volgens CDK niet de oorzaak van dit puntenverlies. “We waren goed gerecupereerd na de Europese wedstrijd. Er zijn veel wedstrijden, maar dat zijn ook wedstrijden om je te tonen. Ik zie daar niet echt een reden in. Als voetballer zijnde is dat het mooiste dat er is: veel spelen. Wij moeten ook niet kijken naar Union. We moeten kijken naar onze eigen matchen, te beginnen met Mechelen. Daar moeten we er staan.”

Charles scoorde een mooie treffer en geeft zo zijn visitekaartje af voor de nationale ploeg. ”Het was een indraaiende vrije trap. Ik hoopte op een afvallende bal en ik zette een stapje achteruit. Ik trapte zo hard en zo vol als ik kon met links en die bal ging mooi binnen. Nu is er een interlandbreak. Ik hoop dat ik minuten krijg bij de nationale ploeg. Het is een eer om voor je land te spelen.” (KN)

Charles De Ketelaere
Charles De Ketelaere

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in