zondag 22 augustus 2021 21:15

Charles De Ketelaere: “Sneller op zoek gaan naar die vierde goal"

Charles De Ketelaere bracht Club op een 2-0 voorsprong met zijn derde competitietreffer. Blauw-Zwart slikte nadien nog twee tegendoelpunten tegen Beerschot, maar hield finaal de drie punten thuis.

“We werden wat minder scherp na de 3-1. We moesten meer op zoek gaan dat vierde doelpunt. Het kan altijd gebeuren op een vrije trap en met de kwaliteiten van Holzhauser dat ze scoren. Dat moeten we vermijden, iets scherper zijn en sneller op zoek gaan naar dat vierde doelpunt. Die rode kaart moeten we ook vermijden, net als vorige week. We moeten tevreden zijn met de elf op vijftien. Maar als Club Brugge zijnde willen we alles winnen, dat is het doel van elke wedstrijd. Maar elf punten is wel oké."

 

De Ketelaere en Lang blijken elkaar erg goed te vinden. “Het was een goede bal van Noa. Ik omspeel de keeper en legde de bal makkelijk binnen. Die moest gewoon binnen, het was een één op één situatie. Het loopt goed samen met Noa en we moeten dat volhouden. Veel kansen creëren en zo wedstrijden winnen, dat is het belangrijkste. We pakken wel die eerste thuiszege, met de supporters hier. Ze zijn ook blij. Er was heel veel sfeer in een vol stadion, zoals we ze kennen.“ (KN)

Charles De Ketelaere
Charles De Ketelaere

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in