donderdag 17 december 2020 23:45

Charles De Ketelaere: “We zitten in een goede flow"

Charles De Ketelaere speelde alweer een puike match als centrumspits. De aanvaller was voortdurend in beweging en lag ook aan de basis van de openingsgoal. De jonge Bruggeling lijkt niet meer weg te denken uit de basiself.

"Ik heb de laatste maanden heel wat stappen gezet. Maar ik kijk niet alleen naar het verleden, ik wil ook vooruit. Ik wil blijven doordoen zoals ik nu bezig ben en met de ploeg blijven winnen. We zitten in een goede flow. Hopelijk kunnen we nog twee wedstrijden goed afsluiten en dan even rusten. We zijn fysiek sterk en in de tweede helft krijgen veel ploegen het moeilijk. Wij blijven geconcentreerd verdedigen en dan zie je dat we de kansen krijgen. We missen er zelfs nog een paar, maar 0-3 is een goede uitslag."

Charles De Ketelaere
Charles De Ketelaere

Met Charles de Ketelaere in de basis wint Club telkens in de competitie. “Dat is een mooie statistiek en hopelijk blijft dat nog lang zo. De Gouden Schoen speelt niet meteen in mijn hoofd. Belofte van het Jaar is misschien haalbaarder voor mij. Ik ben er niet echt mee bezig. Er zijn heel wat goede spelers die het verdienen." (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in