dinsdag 2 augustus 2022 20:30

Charles De Ketelaere naar AC Milan

Club Brugge en AC Milan bereikten een akkoord over de definitieve transfer van Charles De Ketelaere.

De Ketelaere (21) is een echt Brugs jeugdproduct dat sinds z'n zevende in de blauw-zwarte kleuren speelt. In de zomer van 2019 maakte hij de stap naar de A-kern. Zijn debuut volgde in een bekermatch tegen Francs Borains en een maand later stond hij al aan de aftrap in de Champions Leaguewedstrijd tegen Paris Saint-Germain. De offensieve linksepoot speelde in totaal 120 wedstrijden voor Club op het hoogste niveau, wist 25 keer te scoren en gaf 20 assists. Eind 2020 maakte hij ook voor het eerst minuten bij de Rode Duivels. Zijn prestaties worden nu beloond met een toptransfer naar AC Milan. 

Vincent Mannaert: "Als Club kunnen we alleen maar trots zijn dat een jeugdproduct vertrekt naar de Italiaanse landskampioen. We hebben Charles zien en helpen groeien tot de speler die hij vandaag is en wensen hem alle succes in zijn nieuwe avontuur. "

Charles De Ketelaere: "Uiteraard ben ik heel blij met deze volgende stap. Als jonge speler heb je de ambitie om ook in het buitenland aan de top te kunnen spelen. Ik wil iedereen bij Club bedanken voor alle kansen die ik er kreeg en het zal altijd mijn thuis blijven."

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in