Charles De Ketelaere tot 2023 bij Club

Charles De Ketelaere tekent bij tot 2023!

De Ketelaere (19) is een echt Brugs jeugdproduct. Charles, die op 500 meter van het stadion woont, speelt sinds zijn 7e voor Club Brugge. De blonde offensieve linkspoot werd afgelopen zomer bij de A-kern gehaald en maakte in september zijn debuut in de bekermatch tegen Francs Borains.  Een maand later stond Charles aan de aftrap van de Champions Leaguewedstrijd tegen PSG. Ondertussen is hij een vaste waarde in de kern van Philippe Clement. De jeugdinternational tekent nu dus bij tot 2023. 

 
Naast De Ketelaere maken met ook Mechele, Shinton, Van Der Brempt, Vlietinck, De Cuyper, Lammens en Openda  maar liefst 8 Academy-spelers deel uit van de A-kern.

 
Club kondigde de contractverlenging aan met een throwback naar de jonge Charles. Bekijk het filmpje zeker op onze kanalen! Met de groeten van CDK.

 
De Ketelaere: “Ik ben zeer fier om bij de Club waar ik al zo lang bij speel verdere stappen te mogen zetten.  Vooraleerst ben ik dankbaar voor de vele kansen die ik dit seizoen al kreeg. Verder kijk ik er naar uit om nog meer te groeien bij Club, zowel op persoonlijk vlak als met het volledige team!”

Related articles