Visual menu

dinsdag 23 november 2021 16:00

Chauffeur-app Get Driven wordt professionele matchmaker

Rondrijden in de nieuwste wagens en ondertussen solliciteren voor een vaste job? Voor de chauffeurs van onze Official Supplier Get Driven kan het. De app waarmee iedereen een student kan boeken als chauffeur is namelijk volledig vernieuwd. Zo is voortaan ook zichtbaar welke opleiding de studenten die met de wagens rijden, volgen. Interessant voor zowel werkgever als student, want wat blijkt: via Get Driven vonden al veel ondernemers nieuwe medewerkers en dus ook veel studenten een vaste job.

War for talent

Het vinden van geschikt personeel is voor veel ondernemers een huzarenstukje geworden. Er heerst een flinke ‘war for talent’ en veel werkgevers zijn dan ook op alle mogelijke manieren op zoek naar nieuwe, geschikte medewerkers. Na de nieuwste update blijkt ook de chauffeursapp Get Driven nu een handige tool te zijn geworden om al op jonge leeftijd te rekruteren. Ondernemers laten er zich door een student vervoeren in hun eigen wagen, krijgen inzicht in de opleiding van hun chauffeur en komen er zo in contact met potentiële nieuwe medewerkers.

Sollicitatiegesprek van 500 kilometer

“Onze poule bestaat intussen uit een 800 actieve student-chauffeurs die meerdere keren per maand voor ons werken. De studenten krijgen door de vele, lange ritten een vertrouwde band met de klant, wat spontaan resulteerde in job- en stageaanbiedingen”, vertelt Gunther Ghysels, CEO van Get Driven. Zo wordt een opeenstapeling van ritten wel eens een sollicitatiegesprek dat 500 kilometer lang duurt.

“Onze chauffeurs rijden tot 15 000 uur per maand met CEO’s, zaakvoerders, advocaten etcetera. Deze mensen verliezen veel tijd in het heel drukke verkeer in ons land. Dankzij onze diensten kunnen ze overdag op een veilige manier in de wagen werken, terwijl ze ook nog eens kunnen kennismaken met een grote poule aan jonge, gedreven professionals. Want van onze studenten kan je alvast één ding met zekerheid zeggen: ze willen werken.”

Get Driven in volle expansie

Get Driven lanceerde niet alleen een nieuwe app, maar is ook achter de schermen in volle expansie. Na een lastige periode door covid realiseerde Get Driven de afgelopen maanden een groei van bijna 200% op maandbasis. In oktober genereerde het platform meer dan €400.000 omzet en bijna 15.000 chauffeursuren per maand. Met de lancering van de nieuwe app willen ze een first mover zijn op de markt. De app brengt een technisch hoogstaand ecosysteem samen, geoptimaliseerd voor elke OS, met allerlei marketing features.

Ook kennismaken met de chauffeurs van onze Official Supplier Get Driven? Check de website en download de vernieuwde app.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in