Christmas at Bruges trapt af met Spaghetti For Life

Voor de wedstrijd van Club Brugge tegen Antwerp FC, op zondag 23 december organiseert Club Brugge de 'Christmas@Bruges for Life', een grote kerstmarkt ten voordele van de 'Warmste Week'. Ook Club Brugge Foundation steunt deze actie met een 'Spaghetti For Life' ten voordele van onze charitypartner Te Gek!?.

Text: 

Kom op zondag 23 december vanaf 12u30 tot 13u30 naar het FCB Kaffee in de Noordtribune van het Jan Breydelstadion genieten van een lekkere spaghetti en steun zo het goede doel. Kinderen tot 12 jaar (tot en met geboortejaar 2006) betalen slechts €10. Volwassenen betalen € 15 voor een heerlijke spaghetti bolognaise, één drankje en een dessert.

 

De actie gaat door in het kader van de 'Warmste Week' van Studio Brussel. De opbrengst van deze actie gaat naar de organisatie 'Te Gek!?', de charitypartner van Club Brugge die zich inzet om geestelijke gezondheid bij jongeren bespreekbaar te maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen.

 

SCHRIJF JE NU IN
Schrijf je in via onderstaand formulier en kom samen met ons het goede doel steunen. Aansluitend kan je genieten van de 'Club Brugge Kerstmarkt XL' met animatie en verschillende unieke standen in het Jan Breydelstadion. Let op: De plaatsen zijn beperkt. Er vlug bij zijn in de boodschap! Enkel fans met een abonnement/toegangsticket voor de wedstrijd Club Brugge - FC Antwerp kunnen hier aan deelnemen.

Christmas at Bruges trapt af met Spaghetti For Life
Christmas at Bruges trapt af met Spaghetti For Life

Related articles