maandag 22 februari 2021 00:15

Clinton Mata: “Dit is een referentiematch”

Clinton Mata kreeg de titel Man van de Match na de ruime zege tegen OHL. De rechtsachter bekroonde zijn wedstrijd met een knappe lobbal over doelman Romo.

“Het was geen makkelijke match vandaag. Op het einde kan je wel zeggen dat het een mooie avond was, maar we moesten alles brengen vanop training. Perfect was het niet, want er zijn altijd zaken die beter kunnen. Maar het is wel een referentiematch. Het was ook een doel om de nul te houden. Als je de nul houdt en je dwingt kansen af, zo win je wedstrijden. We zijn er fier op en dat is het werk van de ganse ploeg. Er zijn spelers die hun eerste minuten gespeeld hebben, jongeren die speelkansen kregen. Dit is het volledige team. Deze zege is ook voor de afwezige spelers en staf met Covid.”

Clinton Mata
Clinton Mata

De Angolese Belg speelde alweer een sterke wedstrijd. “Het is deel van mijn persoonlijkheid en mentaliteit de manier waarop ik speel. Het is ‘No sweat, no glory’. Iedere wedstrijd is belangrijk voor mij. Ik speel alsof het een finale is. Ik ben gelukkig dat ik op het veld sta en ik speel voor de volle honderd procent. Alles zit in het hoofd, er zijn geen makkelijke wedstrijden. Maar momenteel hebben we nog niets bereikt. We moeten het vertrouwen behouden en focus houden op onze doelen.” (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in