Visual menu

donderdag 28 januari 2021 21:45

Clinton Mata: “Dit was niet onze beste prestatie"

Club haalde tegen Cercle niet hetzelfde niveau als zondag tegen Genk, maar won uiteindelijk de derby wel verdiend. Ook Clinton Mata gaf toe dat het voor Club lastiger was dan verwacht.

“Dit was zeker niet onze beste prestatie”, gaf de Brugse verdediger toe. “Uiteindelijk werd het een zeer moeilijke derby voor ons. Vooral in de eerste helft speelden we onder ons normaal niveau, al had dat ook te maken met de opstelling van Cercle. We hadden wel speloverwicht, maar het ging allemaal een beetje te traag om Cercle uit balans te brengen. Ons spel van vanavond was een dag en nacht verschil met dat van vorige zondag tegen Genk waar we heel veel energie in hadden gestoken. Dat mag echter geen excuus zijn voor deze wedstrijd.”

Clinton Mata
Clinton Mata

Zeer opvallend was het tweede doelpunt op rij van de jarige Brandon Mechele, die in de eerste helft met het hoofd voor de gelijkmaker zorgde. Heeft Club een nieuwe goalgetter ontdekt? “Och, dat zou ik niet durven zeggen”, vertelde Mata verder. “Maar ik ben enorm blij voor hem. Nadat hij twee en een half jaar niet tot scoren kwam, scoort hij nu twee wedstrijden op rij en dat is echt typerend. Het is natuurlijk doodjammer dat er geen toeschouwers toegelaten zijn, want stel je maar eens voor wat dat zou gegeven hebben tegen Genk en Cercle met onze supporters. Ik onthou vooral dat we opnieuw drie punten rijker zijn en dat we komende zondag Standard met vertrouwen kunnen ontvangen.” (FDC)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in