Clinton Mata: “Elke wedstrijd alles geven”

Clinton Mata speelde een goede wedstrijd en hij toonde helemaal hersteld te zijn van zijn blessure. Club besliste de wedstrijd meteen na rust en kwam nadien niet meer in de problemen.

Text: 

“De eerste helft zijn we niet in de problemen gekomen. Een ploeg als Oostende komt naar hier om tijd te rekken en het zo lang mogelijk vol te houden. De winnaar vanavond is dus terecht Club geworden en we vertrekken nu met het nodige vertrouwen naar Istanbul. Natuurlijk tegen tien spelers moet de focus 100% blijven om de match goed te eindigen. Maar in elke wedstrijd moet je alles geven, ik hou me alvast niet in voor de volgende match. De coach zal ook niet twijfelen om spelers op de bank te zetten. Hij wil spelers op het veld die alles geven. We hebben dan nog eens een volle kalender. Het is aan ons om daarop te anticiperen en dit tot een goed einde te brengen.”

 

Focus nu op de levensbelangrijke wedstrijd dinsdag in de Champions League.
 

“Galatasaray is de match van het jaar, zonder twijfel. En met de campagne die we tot nu toe al gespeeld hebben, kan alles. Zelfs de tweede plaats is nog mogelijk. Real en PSG spelen nog tegen elkaar en we hebben nog een thuiswedstrijd na dinsdag. Elke grote ploeg die meedoet in de Champions League moet ambitie tonen. Ik heb er nog nooit gespeeld, maar we zien wel hoe het loopt. Het belooft alvast een match op karakter te worden zoals we er al gespeeld hebben tegen Real en PSG. We gaan voor het beste resultaat. We willen daar winnen en vooral niet verliezen.” (KN)

Clinton Mata: “Elke wedstrijd alles geven”
Clinton Mata: “Elke wedstrijd alles geven”

Related articles