Visual menu

zondag 17 januari 2021 21:00

Clinton Mata: “Het is een perfecte avond"

Clinton Mata speelde alweer een puike wedstrijd in de defensie en hielp mee aan een nieuwe clean sheet. Blauw-Zwart won met 0-3 en zet zo eerste achtervolger Genk al op zeven punten.

“Het is een perfecte avond, zeker gezien het huidige klassement. We wisten dat we hier een goede zaak konden doen, maar ook dat het een moeilijke wedstrijd zou zijn. We moesten hier dezelfde mentaliteit van de eerste helft op Sint-Truiden brengen. We hebben dit nu negentig minuten vol kunnen houden. De coach herinnerde ons aan de mindere tweede helft van vorige week, maar ook op het veld wisten de spelers dat we niet mochten verslappen. We bleven efficiënt en wisten de match zo snel mogelijk dood te doen.”

Clinton Mata
Clinton Mata

Club scoorde net als vorige week vroeg in de wedstrijd. “Bas Dost is een echte afwerker. Iedereen ziet dat ook op het veld. Twee matchen en twee doelpunten, dat is het type aanvaller dat we nodig hadden. We zijn allemaal tevreden na deze match.”

 

Clinton Mata eindigde zevende bij de Gouden Schoen. “Ik was zeker niet ontgoocheld. Ik wist dat ik niet zou winnen want ik ben een verdediger. Doorgaans gaat de Gouden Schoen naar aanvallende spelers. Ik ben wel fier dat ik in de top 10 sta.“ (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in