Visual menu

zondag 18 juli 2021 00:00

Clinton Mata: “Ik ben fier op Senne”

Clinton Mata speelde alweer een knappe wedstrijd op de rechterflank. Met een harde pegel trapte de verdediger Club op een geruststellende 3-1 voorsprong. Zijn prestatie leverde hem achteraf de titel ‘Man of the Match’ op.

"Een van mijn grootste kwaliteiten is mijn levensvreugde. Ik ben blij dat ik op het veld sta, blij dat ik deze sport kan spelen. Ik zie niet in waarom ik niet blij mag zijn. Iedere match is een finale voor mij, ik geef me altijd de volle honderd procent. Vandaag ben ik trots op mijn ploeg en vooral op Senne Lammens. Het is leuk om de titel ‘Man of the Match’ te krijgen, maar voor mij is het Senne. Ik ben tevreden voor hem. Als je jong bent, heb je wat stress bij je eerste wedstrijd. Er speelt veel mee en dat kan je blokkeren. Maar hij speelde met vertrouwen en ik ben fier op hem."

 

 

Clinton Mata moest onlangs enkele trainingen overslaan door een kleine blessure. “Ik heb een drietal dagen voorbereiding gemist, maar ik kon daarna vlot inpikken. Ik voel me goed momenteel. Als je vandaag ook de supporters in het stadion ziet, dat motiveert je. Dat plezier hebben we een tijdje niet gehad en het doet deugd om dan samen met hen te vieren.” (KN)

Clinton Mata
Clinton Mata

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in