Clinton Mata: “We doen hier een goede zaak”

Clinton Mata speelde opnieuw een uitstekende wedstrijd. De verdediger vond dat de 1-1 uitslag een correcte weerspiegeling was van de match.

Text: 

“Ik vind dat we hier een goede zaak doen, aangezien we donderdag nog een heel fysieke match hebben moeten spelen tegen Anderlecht. Dit gelijkspel is absoluut niet slecht. Beide teams kregen nog verschillende kansen, dus dan is het een logische uitslag, toch? Ik denk wel dat het anders had kunnen uitdraaien op een veld dat er beter bijligt, maar dat is geen excuus. Dat heeft er echter voor gezorgd dat we niet echt mooi voetbal konden spelen. We waren naar hier gekomen met de ambitie om te winnen, maar het voornaamste is dat we hier niet verloren hebben. We behouden onze voorsprong, dus ik denk dat dit resultaat vooral positief is voor ons.”

Clinton Mata
Clinton Mata

Komende donderdag volgt op tweede Kerstdag thuis tegen Zulte Waregem de laatste wedstrijd van 2019. “Ik kan helaas de Kerst niet vieren met mijn familie, maar dat ben ik inmiddels zo gewoon. Ik ben gewend aan het kerstvoetbal. Als we donderdag winnen, zal dat het gemis wel wat compenseren.” (JDN)

Related articles