Visual menu

donderdag 20 mei 2021 23:45

Clinton Mata: “We verdienen het”

Clinton Mata kreeg in het slot van de eerste helft een bal tegen de hand. De scheidsrechter gaf een strafschop waardoor Anderlecht op gelijke hoogte kwam net voor de rust. Club speelde uiteindelijk nog 3-3 gelijk en pakte z’n zeventiende titel op het veld van Anderlecht.

“In de laatste minuten pakten we nog de gelijkmaker, maar deze titel is toch voor de supporters. Het was een belangrijke match en vandaag hebben we alles gegeven qua mentaliteit en fighting spirit. Het waren moeilijk Champions’ Play-offs, intens en met veel stress. Het beste antwoord daarop was vandaag kampioen spelen. Bij die strafschop bijvoorbeeld ga je van de ene emotie naar de andere. Dat is het fantastische aan voetbal. Ik had nooit verwacht in mijn leven om twee keer na elkaar kampioen te spelen. Ik ben daar fier op en ik dank God daarvoor.

 

Clinton Mata is de speler met het meeste aantal matchen dit seizoen. “Ik heb dit seizoen slechts twee competitiematchen niet gespeeld. Ik zweer het, ik ben metaal en fysiek echt vermoeid. Na elf maanden keihard werken hiervoor, dit is de Brugse mentaliteit. We gaan nu vieren, het zal nog een lange nacht worden. Maar we verdienen het. We are Bruges!” (KN)

 

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in