zondag 11 april 2021 21:15

Clinton Mata: "Nederlaag is helemaal onze fout"

Clinton Mata kon niet verhinderen dat Blauw-Zwart in vier minuten tijd twee tegengoals slikte. Club speelde zo zijn 0-1 voorsprong kwijt en moest daardoor puntenloos terugkeren naar Brugge.

“Ik vind hier geen woorden voor", aldus Clinton Mata. "We gaan geen excuses inroepen. Dit is helemaal onze fout. Als je zo 0-1 voorstaat, dan mag je de tegenstander nooit laten terugkeren in de match. We moeten in de spiegel kijken. We laten ze terugkomen in de match en ze profiteren van een foutje. Dat gebeurt nu éénmaal in het voetbal, het doet er nu niet toe wie de fout maakt. Het is vaak kwestie om de man in de rechthoek te viseren en de enige keer dat hij ruimte kreeg, was het goal. Tegen goede spelers betaal je dat cash.”

Clinton Mata
Clinton Mata

De riante voorsprong van Club is aan het slinken, de eerste concurrenten lopen terug in. “Het zal niet makkelijk worden in play-off 1. We gaan daar wedstrijden moeten winnen, want de achtervolgers verhogen de druk en lopen wat in. Maar ik zei het al, de enige die ons van de titel kan houden is Club zelf. We moeten ons herpakken. Het alarm ging al eerder af tegen Antwerp.” (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in