zaterdag 5 juni 2021 18:45

Club Brugge en Philippe Clement gaan samen verder

Philippe Clement zal ook volgend seizoen coach van Club Brugge zijn.

Club Brugge en coach Philippe Clement zetten hun succesvolle samenwerking verder. Het nog lopende contract van Clement werd omgezet naar een contract van onbepaalde duur. Na eerdere titels in 2020 en 2021 gaan Club en coach Clement volgend seizoen opnieuw op zoek naar nationaal én internationaal succes.

Philippe Clement: “Ik ben verheugd dat ik ook volgend jaar hoofdcoach van Club zal zijn. In 18 jaar Club heb ik al heel veel mooie dingen mogen meemaken maar ik zie ook nog heel wat mooie uitdagingen voor de toekomst. Uitdagingen die mij enorm motiveren. Ik kijk al uit naar de start van de nieuwe voetbalcompetitie, hopelijk mét publiek.”

Vincent Mannaert: “We zijn blij dat Philippe ook volgend seizoen hoofdtrainer van Club is. Uit onze gesprekken is gebleken dat we nog steeds dezelfde ambities delen en die graag samen willen realiseren. Philippe is een topcoach die het huis kent en kan werken in de multidisciplinaire omgeving die Club Brugge op vandaag is. Door het contract om te zetten in één van onbepaalde duur geven we beide partijen de kans om evaluatiemomenten in te bouwen zonder ons vast te pinnen op een vooraf vastgelegd aantal seizoenen.”

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in