donderdag 7 april 2022 15:15

Club Brugge Foundation viert 15de verjaardag tijdens Club - KV Mechelen

Komende zondag 10 april tijdens de wedstrijd Club Brugge - KV Mechelen viert Club Brugge Foundation, het sociale departement van Club Brugge, zijn 15-jarig bestaan. Via verschillende festiviteiten wordt dit jubileum uitgebreid gevierd met de fans.

15 jaar Foundation

Wat in 2007 onder het voorzitterschap van Voorzitter Michel D’Hooghe in de schoot van de voetbalclub werd opgericht als het communityproject ‘Allemoale Thope’ is nu 15 jaar later uitgegroeid tot een structureel verankerde en daadkrachtige Foundationwerking, die dagelijks vanuit de kracht en impact van Club Brugge een meerwaarde is voor de samenleving. 

Afgelopen 15 jaar heeft Club Brugge zich via zijn Foundationwerking ingezet om vanuit de ‘No Heart/No Glory’-boodschap verschillende maatschappelijke activiteiten te organiseren ten goede van de samenleving. Met deze initiatieven wil Club een club zijn waar iedereen zich thuis kan voelen en waar mensen kansen krijgen. Op jaarbasis bereikt de Foundation met meer dan 18 Foundationprojecten, 120 vrijwilligers, medewerkers, projectpartners en 300 goede doelen talloze sporters, supporters, families... Want de Club, dat is de grootste en de warmste voetbalfamilie van het land. Met één Blauw-Zwart hart.

Bied mee op de match worn shirts en steun de Foundation

Tijdens de wedstrijd Club Brugge - KV Mechelen van komende zondag spelen de Clubspelers met unieke Heritage wedstrijdshirts die voor de gelegenheid zijn voorzien van een extra badge ter ere van de 15de verjaardag van Club Brugge Foundation.

Deze unieke wedstrijdshirts worden door Shirt Partner Unibet geschonken en worden geveild ten voordele van de verschillende maatschappelijke projecten en goede doelen van Club Brugge Foundation. Altijd al een matchworn en gesigneerd wedstrijdshirt willen hebben van jouw favoriete Clubspeler? Bied vanaf nu tot en met zaterdag 16 april 16u op het shirt van jouw favoriete speler! 

De unieke wedstrijdshirts worden geveild via de website https://www.matchwornshirt.com/club/club-brugge/1510

Ereronde 15 jaar Foundation

Net voor de aftrap van Club - KV Mechelen zullen 150 deelnemers en vrijwilligers van verschillende Foundationprojecten tijdens een ereronde rond het hoofdveld gehuldig worden onder een warm applaus van de supporters. Onder meer de Voetbalkraks, G-ploeg, Wandelvoetballers en stadiongidsen zullen tijdens dit unieke en memorabele moment de fans begroeten.

Wil je meer weten over de Foundationwerking? Surf snel naar clubbruggefoudation.be en ontdek de vele projecten en goede doelen.

 

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in