donderdag 23 juni 2022 14:00

Club Brugge Foundation wint Fairplay beker op internationaal tornooi

Winnaars van het Club Brugge CCL project

Afgelopen dinsdag stonden de leerlingen van school Roezemoes te springen om te vertrekken richting Breda voor het internationaal voetbaltornooi binnen het project Community Champions League. Zij wonnen dit schooljaar de Community Champions League van Club Brugge en verdienden zo hun ticket naar het internationale tornooi in Breda. 

Verbroederen met Benfica

Naast een team afgevaardigd door Club Brugge Foundation waren er ook nog heel wat andere Europese clubs aanwezig zoals Werder Bremen, Feyenoord en Benfica.

Onze spelertjes waren de juniors van het tornooi en waren instant de meest geliefde ploeg. Zo bloeide er van minuut 1 een vriendschapsband met de (oudere) spelers van Benfica. Met veel plezier werden er dus teamvlagjes uitgewisseld met hen en andere Europese tegenstanders.

Fairplay beker

Net zoals het in de 'reguliere competitie' was binnen het CCL project, was het ook zo op het internationaal tornooi dat respect en fairplay primeerden tijdens het voetbalspel. We zijn dan ook enorm trots dat het Club Brugge team de fairplay beker won op dit tornooi!

"100% verdiend dat onze spelertjes de fairplay beker hebben gewonnen. Ze hadden het tijdens de wedstrijden niet altijd makkelijk tegen ploegen met vaak grotere spelers en speelsters. Toch zijn ze steeds "bluvn goan" met veel fairplay en respect naar de tegenstanders toe. We zijn enorm trots op hen!" - Juf Mieke, basisschool Roezemoes

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in